Tombs Creatius portarà els seus 'Secrets' a les Festes de Maig de Lleida

Foto: 'Secrets' a la plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega | Tombs Creatius.

La companyia d’arts de carrer Tombs Creatius portarà a les Festes de Maig de Lleida la seva última creació, Secrets, un espectacle vivencial coproduït per FiraTàrrega i la Plataforma d’Arts de Carrer que convida al públic a ser protagonista de la seva pròpia història.

Així, el nou muntatge de la companyia de Bellpuig serà als Camps Elisis de Lleida durant tot el dia 11 de maig; al matí, de 12 h a 14 h i a la tarda, de 16 h a 20 h.

La capital del Segrià és una de les actuacions de la gira de primavera de l’innovador espectacle de Tombs Creatius, que comença a primers d’abril a la Mostra Igualada. Secrets també serà present al Festival Mil Maneres d’Alcoletge (23 d’abril), a Martorell (25 d’abril), a Talarn (1 de maig), al Festival Mitjó de Riudebitlles (28 de maig) i al Castell de Montjuïc de Barcelona (29 de maig).

Secrets és un espectacle vivencial de carrer que proposa experimentar les emocions que envolten els secrets des de diferents mirades. La producció explora un nou camí d'expressió artística amb un format a cavall entre la col·lecció de jocs i els entresorts de fira, sense deixar de banda el llenguatge de la interactivitat amb el públic per explicar històries, que és l'essència de Tombs Creatius.

Secrets compta amb diferents aspectes que la fan una proposta innovadora. A banda del format, la incorporació de la tecnologia per tal de construir en directe un final específic per a cada persona del públic trenca amb la idea de l’espectador passiu i li atorga el poder de definir la seva pròpia història.

Tombs Creatius és una companyia d'arts de carrer amb 24 anys de trajectòria. En aquest temps, ha creat nou propostes que giren al voltant de la generació d'experiències col·lectives al carrer.