Torna el carnet comarcal de piscines de l’Urgell

Foto: Consell Comarcal de l'Urgell.

El president del Consell Comarcal de l'Urgell, Gerard Balcells, acompanyat de diversos alcaldes de la comarca, han presentat aquest matí, a les instal·lacions de la Fuliola, el nou carnet comarcal de piscines per a aquesta temporada que permetrà als usuaris poder escollir entre 15 piscines de l'Urgell per refrescar-se durant l'estiu.

Aquesta iniciativa, que va néixer l’any 2016, té molt bona acollida entre els usuaris. En la darrera edició es van vendre uns 1.500 carnets aproximadament entre totes les modalitats. Per a aquesta edició, els preus es mantenen en totes les modalitats: individual, familiar i família nombrosa. Són els següents:

El forfet individual té un preu de 40 euros, el forfet familiar és de 35 euros per persona, i el de família nombrosa/monoparental a 30 per persona. Per a majors de 65 anys i discapacitats, és de 25, mentre que pels menors de 3 anys és gratuït.

El forfet dona accés a les piscines dels municipis d’Agramunt, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, la Fuliola,  Maldà, Nalec, els Omells de na Gaia, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú.

L’objectiu d’aquest carnet és fomentar la cohesió i l'intercanvi dels ciutadans de les diferents poblacions de l'Urgell. A la vegada, amb aquesta actuació, es vol potenciar l’ús de les piscines i incrementar així el nombre d’abonaments de tota la temporada.