Torna el Cosmolúdic, el saló nadalenc de la infància de Balaguer

Foto: Arxiu Comarques

Cada any per vacances de Nadal, “Cosmolúdic”, el saló nadalenc de la Infància de Balaguer obre les portes, per tal d’oferir a les famílies amb nenes i nens d’entre 3 i 14 anys un seguit d’activitats lúdiques i pedagògiques. Aquest any ho farà el dia 27 de desembre, i romandrà obert fins al 4 de gener, al Pavelló Inpacsa.

L’horari serà de tardes, entre les 16.30 h i les 20.30 h. El dia 31 romandrà tancat, tot i que el 2 de gener obrirà durant el matí i la tarda. L’entrada és de dos euros per persona, tot i que existeix la possibilitat de comprar un abonament per tots els dies, de deu euros per persona. “Cosmolúdic” pretén ser un espai per treballar amb els infants de la ciutat valors com la cooperació, el treball en equip, la creativitat, etc., tot gaudint, divertint-se, imaginant, descobrint-se i passant-ho bé.

Dins del Cosmolúdic s’hi podrà trobar l’espai Andròmeda, dedicat a infants de 0 a 6 anys. Un espai sensorial, dedicat al joc i la psicomotricitat. S’hi podrà descobrir: piscina de boles, sorral, Lego gegant, espai de lectura, jocs d’imitació, espai de dibuix, circuit de psicomotricitat, cubs sensorials i altres.

A banda, també hi haurà l’espai Cassiopea, de 6 a 14 anys; amb manualitats, tallers de construcció, cuina saludable, Rubikids, lettering, tallers de pintura, Kapla, jocs d’enginy, jocs d’escapada i altres. La participació en els tallers estarà limitada a un màxim de participants en funció de cada taller. Caldrà inscriure’s al mateix estand durant els diferents horaris i dies.

També hi haurà l’espai Orió, de 6 a 14 anys, on l’esport és el principal atractiu per a tots els nens i nenes. L’espai tindrà: futbol, circuit vial de trànsit, circuit multi aventura, pista d’skate, llits elàstics, pista de tenis i bàdminton.

I finalment, per a totes les edats, hi haurà l’espai Via Làctea; un espai on la dansa, el teatre, la màgia i l’animació infantil seran presents cada dia i ens faran passar grans estones. L’entrada estarà limitada a la capacitat de la carpa. Es realitzaran dos passis diaris, el primer a les 17 h i el segon a les 19 h. Caldrà reservar hora a l’estand d’informació.