Torna la 3a Caminada-cursa Stargardt Go!, que continua sent solidària

Foto: Cursa Stargart Go.

Aquest dijous s'ha dut a terme la presentació oficial de la 3a Caminada-Cursa StargardtGo!, que tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de juny a Agramunt. Després de dos anys de pandèmia, l'equip StargardtGo ha decidit tirar endavant el projecte i organitzar la 3a edició d'aquest certamen.

Enguany s'ha pogut recuperar el format presencial de la cursa, i sense gairebé restriccions per la pandèmia, l'organització ha preparat un acte esportiu una mica diferent del de les dues primeres edicions.

Un dels canvis més rellevants, és que la caminada-cursa serà en dissabte en lloc de diumenge, i que es farà al vespre, amb inici a partir de dos quarts de nou de la nit. A més, tampoc serà una prova competitiva, buscant que sigui una festa més lúdica i familiar.

Un altre canvi que s'ha incorporat aquest any és l'aplicació de dos preus diferents en la inscripció. Els adults que vulguin participar en la cursa hauran de pagar 10 € que inclou els avituallaments, la bossa del corredor i la samarreta commemorativa de l'edició d'enguany. A més, per a totes aquelles famílies que volen assistir a gaudir, s'ha creat un preu infantil per a menors de deu anys de 7 € que inclou també l'avituallament d'arribada, la bossa del corredor, i una bossa d'esquena. Com en edicions anteriors, i per totes aquelles persones que no poden acompanyar als corredors el dia de la cursa, poden comprar el dorsal zero.

“Tota la recaptació que es faci a la cursa es donarà a la investigació de les malalties degeneratives de la retina, convertint així la cursa en un acte cent per cent solidari”, ha afirmat Margaret Creus, impulsora del repte StargardtGo!.

Per la tercera edició, s'ha preparat un únic recorregut de cinc quilòmetres i mig apte per a tothom que els participants podran decidir si el volen fer corrent o caminant i que transcorrerà per camins dels voltants d’Agramunt amb una part de recorregut urbà.

L'organització ha expressat la seva gratitud a tots els patrocinadors de la cursa, institucions, empreses, negocis, i establiments d'Agramunt i de fora vila, "que han volgut sumar-se al projecte tot i les dificultats dels últims anys. Gràcies a les seves aportacions econòmiques, i de material i productes, ha estat possible tirar endavant aquesta edició", han afegit.

Les inscripcions es poden fer a través del portal i en aquests moments avancen a bon ritme. L'organització expressa que "és cert que som conscients que no arribarem a les xifres de l'última edició celebrada l'any 2019, sí que estem contents perquè ja estem al voltant de les dues-centes inscripcions."

L'equip expressa la voluntat que el 18 de juny sigui un dia per retrobar-se, per gaudir de l'esport i fer-ho amb la companyia d’amics i família i que sigui una jornada de retrobament tan necessari després d'aquests anys d'aturada.

Es pot trobar tota la informació de la tercera edició al seu blog o als perfils d’Instagram i Facebook.