Torna Lo Closcamoll a Tàrrega amb activitats infantils i un concert de Xiula

Foto: Ajuntament de Tàrrega.

L’organització del Festival Lo Closcamoll torna a apostar per un format de concert multitudinari a l’espai del Càmping de Tàrrega, aquesta vegada amb el grup Xiula i el seu nou espectacle Big Chiken: un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor.

En aquest concert, que tindrà lloc aquest dissabte 30 d'abril, Xiula farà un repàs per tots els “hits” del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l’estrena de cançons de l’últim disc: Descontrol MParental. I tot això acompanyat de la festa que sempre porten els Xiula amb jocs, balls i confeti.

A banda del concert, que començarà a les 12 del migdia hi haurà, a partir de les 10 del matí, jocs de fusta per a tota la canalla i obsequis per a les famílies que siguin més matineres i vinguin a primera hora. Durant tota la jornada hi haurà servei de barra amb begudes i vermut tipus fórmula.

S’han posat a la venda 1.000 entrades a través d'aquesta pàgina web a un preu de 3 euros cadascuna i gratuïtes per als infants menors d’un any. De moment l’organització ja porta venudes 811 entrades i esperen que aquests últims dies i el mateix dia del concert acabin venent les que falten.

Per altra banda, l’equip de mares i pares que formen la comissió Lo Closcamoll de l’Agrat porten 7 anys al capdavant del festival i fan una crida per buscar nous membres per poder donar-li un nou impuls i liderar el projecte amb una visió de futur.

Per poder realitzar el concert del proper 30 d’abril, el Festival Lo Closcamoll compta amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida i l’IEI.