Torrons i Mel Alemany, la marca de l’Estat espanyol amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards 2022’, els Oscar internacionals de l’alimentació gourmet

Redacció | Foto: Bona Premsa

L’empresa familiar d’Os de Balaguer, Torrons i Mel Alemany, ha sigut la marca de l’Estat espanyol amb més guardons en l’edició 2022 dels premis internacionals ‘Great Taste Awards’, fets públics ahir, dilluns 1 d’agost, a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. 

Els Great Taste Awards se celebren des de fa 28 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dues o tres estrelles els productes alimentaris i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors, escriptors i periodistes) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació d’ingredients, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el ‘packaging’. Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa per a tres anys i està reconegut mundialment.

Alemany ha assolit un altre rècord enguany, ja que ha tingut vuit productes seleccionats pel jurat dels Great Taste Awards, la xifra més alta de totes les seves participacions. Entre aquests productes, en destaca la Mel Lavanda, amb dues estrelles. La resta de productes reconeguts, com el Torró tou, el Vinagre de poma amb mel de Lavanda, la Mel Romaní, la Mel de Romaní crema, la Mel amb suc de Llimona, la Mel amb Pròpolis Vermell i la Crema d’avellana amb mel, han rebut una estrella.

Amb les estrelles sumades a les ja obtingudes anteriorment, la firma n’acumula un total de 51 en 37 productes de mel i torró des de fa set anys.

Cal afegir que Torrons i Mel Alemany ja va aconseguir aquesta posició, anys anteriors, l’any 2020 va ser l’empresa productora de l’Estat espanyol que va acumular més guardons, tal com va passar el 2017 i el 2019 (el 2018 va obtenir la segona posició), mantenint-se sempre en una posició ‘top’ en aquests guardons internacionals.