El Palau d'Anglesola recupera el Cros

XXVII Cros del Palau d'Anglesola. Diumenge, 27 de març de 2022
photo_camera XXVII Cros del Palau d'Anglesola. Diumenge, 27 de març de 2022

Foto: AMPA Arnau Berenguer.

Aquest diumenge el Palau d'Anglesola va recuperar la prova atlètica emblemàtica de les contrades: el Cros. La vint-i-sisena edició del Cros del municipi va aplegar uns 540 joves esportistes de les terres de Ponent.

L'inici del dia ennuvolat no va privar del bon ambient a la pista situada al Parc dels Drets de la Infància i Adolescència. Els més matiners a provar el circuit van ser els sèniors, veterans i juvenils. I a partir de dos quarts de dotze, moment que va sortir el sol, s'hi van afegir els infants.

El Cros del Palau d'Anglesola és l'única prova celebrada aquest curs escolar a la comarca del Pla d'Urgell. L'energia i col·laboració de l'AMPA de l'escola Arnau Berenguer ha fet possible l'èxit de la jornada. Després de l'aturada obligada dels dos anys, els dorsals van omplir de color i esperit positiu la vila del Palau d'Anglesola. L'organització va celebrar "poder tornar a muntar bosses dels corredors, arcs, podi, avituallament, entregar medalles... no només és signe de normalitat, és un motiu d'esperança i d'energia enmig dels moments complexos que vivim".

A més a més dels membres de l'AMPA, han fet possible el Cros el Consell Esportiu de les Garrigues, Consell Esportiu del Pla d’Urgell, l’Escola Arnau Berenguer, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del Palau així com moltes empreses col·laboradores de la comarca.