Troben nedant al canal un veí de Sant Martí desaparegut des d'ahir a la tarda

Text: Laia Pedrós / Foto: Cedida

Els Bombers de la Generalitat han localitzat a primera hora d'aquest dijous al matí un veí de Sant Martí de Maldà que va desaparèixer ahir al voltant de les 7 de la tarda. L'han trobat amb vida i nedant a l'interior del canal Segarra-Garrigues. 

L'Ajuntament, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han estat tota la nit buscant-lo, fins i tot havien convocat una batuda a partir de les 9 del matí. Deu minuts abans però els Bombers l'han localitzat a l'interior del canal, en una zona molt freqüentada per l'home.

Segons han informat els Bombers, l'home feia uns 10 minuts que estava a l'interior del canal. L'home tenia moltes esgarrapades i algunes ferides, fet que han atribuït a què s'ha passat tota la nit caminant per camins i finques. Fins al lloc s'hi ha desplaçat una ambulància del SEM que ha traslladat l'home a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat menys greu.

Es tracta de la mateixa persona que dilluns va estar desapareguda durant més de 12 hores, entre les 5 del matí i 3/4 de 7 de la tarda. En aquest cas, el va trobar el mateix alcalde, Gerard Balcells, caminant. Els veïns també s'havien organitzat per iniciar una batuda.