Un nen de 7 anys, crític a l'ofegar-se al Segarra-Garrigues al seu pas per Tàrrega

Text: Redacció / Foto: Laia Pedrós

Segons publica el diari Segre, un nen de 7 anys va ser traslladat ahir a la tarda en estat crític a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona després d’ofegar-se al canal Segarra-Garrigues al seu pas per Tàrrega. L'alcaldessa, Alba Pijuan, ha explicat que els fets es van produir a quarts de 9 del vespre d'ahir quan un grup de quatre menors "no sabem si s'estaven banyant o estaven jugant al costat de canal" i un va caure", el cas és que s'estava ofegant. Llavors, el seu germà gran, de 10 anys, es va tirar per intentar salvar-lo sense èxit. Per la zona passava un parella i l'home també es va tirar i va aconseguir treure el menor de l'aigua. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) traslladats al lloc van aconseguir reanimar el menor de 7 anys i finalment van poder estabilitzar-lo. Segons van informar a SEGRE fonts del SEM, tenint en compte la gravetat del seu estat, el nen de 7 anys va ser traslladat en ambulància a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en coma induït.

Fins al lloc van acudir també efectius dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Tàrrega i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Pijuan també ha explicat que justament ahir va rebre avisos de què joves s'estaven tirant al canal Segarra-Garrigues per banyar-se des de diversos ponts en el tram entre Tàrrega i El Talladell.