Un veí d'Ivars d'Urgell dona els beneficis del seu poemari a l'AFANOC de Lleida

Foto: Maria Josep Ballarín.

L'autor del poemari Albertus i veí d'Ivars d'Urgell, Albert Riu Anguera, ha fet una donació de 400 euros a la seu de l'AFANOC de Lleida. L'import recol·lectat per l'autor correspon a les vendes del poemari que va publicar per Sant Jordi.

Enguany, l'Albert Riu va presentar aquest recull de poemes personals en la Diada de la literatura a Catalunya, ja que anteriorment s'havia dedicat a escriure, però el veïnat de la vila va encoratjar-lo a publicar-ne una recopilació. L'obra resultant compta amb il·lustracions de Genís Castelló i amb l'edició de David Pradas.

Riu va ser el pregoner de la Festa Major del municipi i en l'acte va fer saber que els beneficis del poemari es destinarien a una causa benèfica i, des del primer moment, explica que va tenir molt clar que volia fer la donació per la Casa dels Xuklis.

La casa dels Xuklis és una residència d'acollida per als familiars de nens amb diagnòstic de càncer que reben tractament oncològic als hospitals de Barcelona. El projecte, una iniciativa de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, més coneguda com l'AFANOC, es finança mitjançant donacions com les de l'Albert Riu per oferir suport i allotjament gratuït a les famílies no residents a la ciutat.