Una seixantena d'esportistes, interessades a formar part del nou Club Voleibol Balaguer

Text: Redacció / Foto: Club Voleibol Balaguer

El Club Voleibol Balaguer va oferir divendres una jornada de portes obertes que va convocar una setantena de persones, entre jugadores interessades a formar part del nou projecte. L’acte va respectar totes les mesures de seguretat per la pandèmia. La jornada va consistir en una sessió informativa, jocs de voleibol i diversos partits.

El Club Voleibol Balaguer, que té per lema ‘Juntes arribem lluny!’, és un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportiva i personalment. El voleibol és un esport formatiu que desenvolupa l’agilitat, la coordinació i la força, a la vegada que permet un intens treball en equip. A més, té una fàcil adaptabilitat a les mesures sanitàries establertes actualment, ja que es pot evitar el contacte entre jugadores.

Des de l'organització del club es van donar a conèixer els horaris d'entrenament, les quotes, la lliga en què es jugarà i també el fitxatge de l'entrenador Marc Perelló. Les interessaes es poden inscriure a la temporada 2020-21 a través de la pàgina web:  https://clubvoleibolbalagu.wixsite.com/clubvoleibolbalaguer

Els entrenaments seran en horari no lectiu a partir del setembre, en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa de Balaguer. Inicialment es jugaran partits amistosos i de competició contra equips de la província de Lleida.

Actualment ja són 60 les esportistes que s’han posat en contacte amb el club mostrant el seu interès. Les inscripcions es mantenen obertes i es poden fer a través del correu [email protected] o trucant al 686 506 286.

El Club Voleibol Balaguer compta amb el suport de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, la Federació Catalana de Voleibol i l'empresa balaguerina Cudós Consultors.