Vermut cooperatiu a La Soll per teixir forces a l'Urgell

Foto: Arxiu Comarques de Ponent.

El diumenge dia 20 de novembre tindrà lloc un Vermut Cooperatiu a les 11 h a La Soll, situada a la plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega.

Es tracta d’una activitat lúdico-festiva que té per objectiu apropar el cooperativisme i l’economia social i solidària al jovent de l’Urgell i identificar l’interès dels joves en emprendre. Està organitzada per Ponent Coopera conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Urgell, en el marc del programa ODISSEU.

Aquesta proposta sorgeix amb la intenció de presentar un espai a la població més jove per parlar sobre les qüestions del cooperativisme, l’economia social i solidària en un ambient distès de vermut popular, i serà la primera edició d'aquest format.

El vermut se centrarà en dues accions conjuntes per dialogar obertament sobre el cooperativisme. Per una banda, els i les assistents podran xerrar distesament sobre projectes, tant sigui per presentar propostes a altres oients, o per obrir-se a participar en projectes d'altres persones, propiciant així un intercanvi d'idees i traçats que poden trobar-se en qualsevol fase de desenvolupament. D'altra banda, també s'organitzarà una taula rodona amb persones joves ja iniciades en el món del cooperativisme que compartiran amb el públic les seves experiències i consells sobre la qüestió.

L'activitat crida a l'assistència sobretot a les persones joves de la comarca de l'Urgell, però també està oberta a altres franges d'edat, a més d'altres poblacions. Us podeu inscriure a l'activitat mitjançant aquest formulari.