Àrids Romà ret homenatge a 50 anys d'història i al seu equip humà

La companyia ha fet visible aquest canvi de cicle presentant una nova imatge corporativa, amb la qual és volt projectar el seu llegat i la seva visió de futur, que ja està present en el seu web i en les xarxes socials de l'empresa del Pla d'Urgell 
Obres de la variant de Térmens ©Romà
photo_camera Obres de la variant de Térmens ©Romà

Romà Infraestructures commemora enguany mig segle d'història, un esdeveniment que la companyia vol dedicar a les nombroses generacions de professionals que han contribuït al seu èxit, consolidant-la com un líder del sector, l'acte tindrà lloc al mes de setembre. 

La consellera executiva Isaura RomàIsaura Romà ©Romà
La consellera executiva Isaura Romà ©Romà

L’empresa, fundada el 1974 a Miralcamp com a productor d’àrids, ha evolucionat i crescut de forma constant i sostenible, diversificant les seves línies de negoci i integrant verticalment tots els processos constructius, des de la fabricació de materials fins a la gestió i valorització de residus. Així, Romà Infraestructures ha desenvolupat un model de producció de cicle tancat que minimitza l’extracció de recursos naturals i millora el seu desenvolupament mediambiental, contribuint al moviment global cap a l’energia verda.

La companyia ha fet visible aquest canvi de cicle presentant una nova imatge corporativa, amb la qual és volt projectar el seu llegat i la seva visió de futur, que ja està present en el seu web i en les xarxes socials de l'empresa del Pla d'Urgell 

DCIM\101MEDIA\DJI_0340.JPG

Romà Infraestructures també ha experimentat un canvi cultural en els últims anys, implementant polítiques organitzatives i de gestió del talent que fomenten una cultura inclusiva, orientada al desenvolupament professional i personal dels seus treballadors, reconeixent el seu acompliment i vetllant per la seva salut física i mental.

Un nou projecte empresarial que ha estat liderat per la consellera executiva Isaura Romà, segona generació de la saga que va fundar la companyia 

“Romà ha crescut i ho ha fet de forma progressiva i consolidada, però sempre sobre uns mateixos valors que formen part dels nostres fonaments i dels que ens sentim orgullosos des del primer dia: la perseverança, la cultura de l’esforç i la calidesa familiar. Això ho hem construït gràcies a tots/es els que hem format Romà des del primer dia, i aquest any ho volem celebrar.”, afirma Isaura Romà.

Romà Infraestructures

Romà Infraestructures és una empresa constructora amb 50 anys d’experiència en el sector compromesa amb el desenvolupament de solucions constructives sostenibles i innovadores.

Imatge corporativa Romà especial 50 anys
Imatge corporativa de Romà 50 anys

La seva activitat principal se centra en la construcció d’obra civil i edificació seguint els estàndards més alts de qualitat, disseny i servei, alhora que es treballa per assolir l’excel·lència operativa aprofitant al màxim els seus recursos propis. És per això que tenen línies de negoci diversificades i verticalment integrades, conformant una estructura de serveis única basada en l’economia circular.  

Amb el seu cicle tancat, aconsegueixen garantir una sostenibilitat real integrant tots els processos constructius i valorant els residus de les obres per convertir-los en matèries primeres alternatives per a noves construccions.