#EllasSonDeAquí, necessitem projectes esportius femenins!

#EllasSonDeAquí és una plataforma que busca sensibilitzar i crear notorietat al voltant de l'esport femení i, alhora oferir un espai on les esportistes espanyoles puguin optar a aconseguir finançament directe en forma de patrocini per part de pomes Livinda
Les guanyadores de l'edició 2022 de #EllasSonDeAquí ©JosepAPérez
photo_camera Les guanyadores de l'edició 2022 de #EllasSonDeAquí ©JosepAPérez

Les esportistes d'aquest país són un exemple de superació i entrega, però el seu esforç sembla que no té valor. Volem que aquesta dinàmica canviï, per aquest motiu, el projecte #EllasSonDeAquí s'alimenta de somnis, centrants en el reconeixement de l'esforç de les esportistes, donar-los suport i treballant per fer visible el que és invisible.

#EllasSonDeAquí és una plataforma que busca sensibilitzar i crear notorietat entorn de l'esport femení i oferir al mateix temps un espai on les esportistes del país puguin optar a aconseguir finançament

#EllasSonDeAquí allotja projectes esportius femenins, tant professionals com amateurs, que necessiten finançament perquè els seus integrants puguin millorar, potenciar o professionalitzar la seva activitat esportiva.

Totes les esportistes -tant a títol individual com col·lectiu a través dels seus clubs- que tinguin un projecte que impliqui facilitar la consecució de les seves metes, millorar la seva competitivitat o professionalitzar la seva pràctica esportiva puden pujar la seva candidatura a través d'aquest portal digital.

La plataforma divulga els projectes i els promociona en les xarxes socials perquè siguin coneguts i compartits. Els seguidors de la plataforma poden contribuir també activament a ells, interactuant amb les seves publicacions en xarxes socials

L'Origen del projecte

LIVINDA, una marca de pomes d'origen nacional situada a Burgo de Osma i al Pla d'Urgell, compromesa amb el seu entorn i amb el desig de contribuir en el territori, és la impulsora del projecte #EllasSon-DeAquí. Sabent l'important que és que es reconegui l'esforç i el valor de #LoNostre, LI-VINDA fer costat als qui dia a dia es deixen la pell en el terreny de joc.

La singularitat del projecte

Un comitè d'expertes és l'encarregat de seleccionar els projectes, entre tots els presentats, que rebran el patrocini per part de pomes LIVINDA, amb l'objectiu que puguin dur-se a terme.

#EllasSonDeAquí és una plataforma que s'alimenta de somnis, es basa en el reconeixement de l'esforç i es plasma a donar oportunitats i suport, de fer visible l'invisible. Volem estar al costat de les dones que somien que l'esport sigui la seva professió. I per això, #EllasSonDeAquí busca somnis individuals, d'equip, de ciutat, de barri, de clubs d'aquí, per a fer-los realitat.

Club Femeni de Futbol Linyola ©JosepAPérez
Club Femeni de Futbol Linyola ©JosepAPérez

Les quantitats de finançament

Els projectes que es poden presentar a aquesta convocatòria estan distribuïts en funció de les seccions següents:

Olímpica - Modalitats olímpiques, es patrocinarà un projecte durant tots els anys restants del cicle olímpic corresponent. Fins a 5.000 Euro per cada any.

Elit - Modalitats no olímpiques, es patrocinarà un projecte fins a 5.000 euros per un any de patrocini. 

Amateur - Patrocinaran dos projectes d'esport amateur, base o amb caràcter social. Fins a 3.000 euros per un any de patrocini. 

Premi especial Desenvolupats a la comarca del Pla d'Urgell. Fons constituïts pel 50% per part del Club Esportiu CatiGat i el 50% restant per part de la plataforma #EllasSonDeAquí

El projecte compta amb ambaixadores de la talla de Paloma del Río, María José Rienda o Theresa Zabell, entre d'altres, qui seran finalment les encarregades de valorar cadascun dels projectes presentats.

Per enviar el teu projecte

Si ets una esportista o formes part d'un equip femení i necessites finançament per a millorar en la consecució de les teves metes, millorar la teva competitivitat o professionalitzar la teva pràctica esportiva, envia el teu projecte a través del portal digital #EllasSonDeAquí.

#EllasSonDeAquí dona suport al teu projecte Has d'enviar la teva sol·licitud abans del 13 d'agost de 2023 

El premi a CEPU de #EllaSonDeAquí ©JosepAPérez
El premi a CEPU de #EllaSonDeAquí ©JosepAPérez

Com funciona #EllasSon-DeAquí

Quan presentis la teva candidatura, el teu projecte pujarà a la plataforma, el compartiran i promocionaran en les xarxes socials, perquè siguin coneguts i compartits, d'aquesta manera, els seguidors de #EllasSonDeAquí poden fer clic i compartir els seus projectes preferits en els seus perfils. El 13 d'agost finalitzarà el termini de presentació de projectes i un comitè d'expertes seleccionarà una sèrie de projectes entre tots els presentats. Com més interaccions hagi rebut el teu projecte, més possibilitats tindrà de ser seleccionat.

L'octubre de 2023 es donaran a conèixer els projectes seleccionats pel jurat qualificador i al desembre es durà a terme el lliurament de premis

Guanyadores locals

Erika Sellart de Linyola ©FEA
Erika Sellart de Linyola ©FEA

La sisena edició del projecte #EllasSonDeAquí va seleccionar dues iniciatives de terres lleidatanes concretament la de l’atleta Erika Sellart, en la categoria Amateur, i el Club de Futbol Sala Linyola. L’atleta lleidatana rebia 3.000 euros, i les linyolenques, una beca de 2.000 euros, en una nova categoria que incorpora la convocatòria, per projectes de proximitat.

Lliurament del premi a Erika Sellart ©JosepAPérez
Lliurament del premi a Erika Sellart ©JosepAPérez

La resta de premis es van atorgar, en la categoria Olímpica a la piragüista asturiana Sara Ouzande amb 5.000 euros, en la categoria Elit, a la patinadora andalusa Natalia Baldizzone amb 5.000 euros, i també en la categoria Amateur, al Club de gimnàstica acrobàtica de Tenerife Acro Flyers amb 3.000 euros.

.

comentaris