L'espai Sunka de Plusfresc és un dels quatre candidats presentats per la revista Inforetail

Les votacions es fan mitjançant el web de la revista especialitzada de venda al detall i consum Inforetail fins al dia 15 d'octubre, i el dia 23 de novembre es durà a terme l'acte de lliurament dels "Millors de l'Any"
Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez
photo_camera Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez
Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez
Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez

L'espai Sunka de Plusfresc a Lleida és un dels quatre candidats de tot l'estat seleccionat per la revista Inforetail a millors superfícies comercials del 2023. La marca lleidatana destaca per la combinació de la tecnologia amb l'atenció personalitzada, i competeix amb el Centro Garbera de Donostia, per la seva absoluta transformació, fusionant tecnologia, eficiència i naturalesa; Element (Tu super) de Granada, per integrar tecnologia i tradició, i amb l'establiment de la Gran Via barcelonina WOW, pel seu atrevit concepte i el disseny de l'establiment.

La selecció dels candidats a cada categoria es va dur a terme amb la col·laboració i l'aval de Circana, EY, Institut Cerdà i la Facultat de Comerç i Gestió de la Universitat de Màlaga, assessorant els organitzadors. 

Les votacions es fan mitjançant el web de la revista especialitzada de venda al detall i consum Inforetail fins al dia 15 d'octubre, i el dia 23 de novembre es durà a terme l'acte de lliurament dels "Millors de l'Any".

Vota si vols que Sunka de Plusfresc es converteixi en la millor superfície comercial de tota la península 

Sunka

Una superfície de 2.000 metres quadrats que va néixer amb la voluntat de fomentar un nou model de compra. Espais perfectament definits per famílies de productes i serveis, el que la marca anomena el cor de Plusfresc.

Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez
Espai Sunka de Plusfresc a Lleida ©JosepAPérez

Sunka vol aconseguir que la compra es converteixi en experiència, amb un taller de la fruita, en el que elaboren receptes de fruita i verdura, per facilitar i estalviar temps als clients, el racó del pernil, el racó gurmet, la formatgeria, amb més de 300 referències de formatges de tot el món, la secció a granel, amb cereals, llegums, fruits secs i farines 100% ecològics, així com un gran apartat de productes eco-bio amb més de 400 referències.