Una auditoria de comptes i una empresa energètica municipal, propostes de la CUP per Mollerussa

La formació anticapitalista presenta llista per primera vegada a la capital del Pla d’Urgell amb Josep Miquel Varea com a alcaldable i amb la governança, cultura, medi ambient i benestar social com a eixos programàtics

Presentació del programa e la CUP per Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Presentació del programa e la CUP per Mollerussa ©JordiBonilla

La CUP Mollerussa ha presentat aquest divendres el seu programa per les eleccions municipals del proper 28 de maig com una “alternativa a la vella política” sota quatre eixos: governança, cultura, medi ambient i benestar social. Entre les propostes destacades, es decanten per fer una auditoria externa dels comptes del consistori i per crear una empresa de gestió energètica municipal.

La recuperació i creació de noves places de treball a la brigada municipal és una altra de les mesures proposades pels cupaires.

En la presentació pública, que ha tingut lloc a la plaça Manuel Bertrand, han posat èmfasi en la necessitat de dotar d’eines al moviment associatiu de la ciutat, com podria ser la creació d’una comissió de festes o l’impuls d’un banc de recursos a nivell comarcal a disposició de les associacions.

Plànol de Mollerussa instal·lat per la CUP per recollir idees ©JordiBonilla
Plànol de Mollerussa instal·lat per la CUP per recollir idees ©JordiBonilla

Durant l’acte, la CUP ha instal·lat un plànol de Mollerussa per tal que la ciutadania aportés les seves idees per al futur de la ciutat. La presentació també ha servit per donar a conèixer els membres de la llista.