“L'única garantia que a Tàrrega s'apliquin polítiques d'esquerra reals, transformadores i feministes som la CUP”, Laia Recasens

La CUP garanteix impulsar la gestió pública de l'aigua
IMG-9377
photo_camera La diputada Eulàlia Reguant, amb tot l'equip de la CUP Tàrrega. © Asmaa R. Bellahbib

Ahir dijous, CUP Tàrrega va dur a terme l’acte central de la campanya electoral a la Plaça Sant Antoni, que va comptar amb la presència de la diputada l’Eulàlia Reguant, l’exdiputat Pau Juvillà i Laia Recasens, alcaldable de la CUP Tàrrega. 

La diputada l’Eulàlia Reguant, durant la seva intervenció, va incidir que “és indispensable que des de tots els municipis hi hagi una aposta clara per una gestió pública de l'aigua”, i va remarcar que aquí a Tàrrega “des de la CUP ja fa temps que hi ha una clara aposta per la municipalització de la gestió de l'aigua, tenint en compte que l'any vinent s'acaba la concessió a Agbar”. A més, va afegir que “a Tàrrega és essencial votar a la CUP per la defensa del porta a porta i per avançar en polítiques feministes”.

Laia Recasens, candidata de la CUP a Tàrrega, va subratllar que “nosaltres som l'única garantia que en l'Ajuntament de Tàrrega, s'apliquin polítiques d'esquerra real, transformadores, i feministes”, tal com poden ser “la municipalització de l'aigua, el porta a porta, la sostenibilitat i polítiques feministes”. 

IMG-9379
La diputada l’Eulàlia Reguant, durant el seu Parlament a l'acte central de la campanya de Tàrrega. © Asmaa R. Bellahbib

D'altra banda, Reguant, va llançar dos missatges, un a Esquerra Republicana, “que governa aquí a Tàrrega, però que la setmana que ve al Consell Comarcal del Maresme aprovarà la privatització de l'abastament de l'aigua a tota la comarca”. I l'altra “als Comuns, que governen a l'Ajuntament de Barcelona i a l'àrea metropolitana, no s'hi valen excuses. No només és una qüestió de gestionar, és una qüestió de municipalitzar la gestió dels béns comuns i, apostar clarament per això, per tant, cal començar a treballar des de ja per crear empreses públiques que quan sigui el moment puguin gestionar l'aigua”.

També va dirigir-se a Esquerra Republicana, que en un moment en què la situació de la llengua catalana viu una emergència clara “fan ús del castellà en determinats actes de campanya a l'àrea de Barcelona”. “Qui fa això són els mateixos que van facilitar, de la mà del partit socialista, l'entrada del castellà com a llengua vehicular a les escoles del país”, va afegir.

comentaris