ERC confirma a Carles Palau com a president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

L'executiva comarcal d'ERC ha confirmat aquest dimecres que l'alcalde de Bell-lloc Carles Palau serà el nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i l'acompanyarà a la vicepresidència el regidor de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, Jordi Martínez
Carles Palau alcalde de Bell-lloc ©JosepAPérez
photo_camera Carles Palau alcalde de Bell-lloc ©JosepAPérez

L'alcalde de Bell-lloc d'Urgell, Carles Palau serà el nou president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell segons fons de l'executiva comarcal d'ERC. Palau aconseguia ser elegit alcalde per segon cop, ho va ser del 2015 al 2019, en les eleccions del 28 de maig. Palau pren el relleu a Rafel Panadés, el que va ser alcalde del Poal i va presidir l'ens en l'anterior mandat, i també havia exercit diferents càrrecs en l'administració comarcal. 

Amb els resultats dels comicis municipals l'ens comarcal, que està previst que es constitueixi el 10 de juliol, el compondran 10 consellers d'ERC, 7 de JuntsxCat i 1 de Pacte Local (PDeCAT).

Segons les mateixes fronts Palau tindrà en l'equip de govern, com a vicepresident al regidor de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, Jordi Martínez, que repeteix mandat al costat de Francesc Balcells, després d'una majoria absoluta acaparadora.