Homenatge a Rafel Panadés de les organitzacions municipalistes

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà va destacar que els alcaldes i les alcaldesses hauríem de ser més gremials per dir-nos més sovint com de bé fem les coses
Alcalde del Poal Rafel Panadés rep el reconeixement ©Alcaldes.ue
photo_camera Alcalde del Poal Rafel Panadés rep el reconeixement ©Alcaldes.ue

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) van reunir aquest dilluns a un centenar alcaldes  i alcaldesses en la trobada anual de la plataforma alcaldes.ue, coincidint amb el final de les legislatures municipals.

En el decurs de l’acte es va dur a terme un reconeixement als alcaldes que no es presenten la reelecció de les municipals del 28 de maig, entre els Rafel Panadés, alcalde del Poal. 

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà qui presidia l’acte va destacar que els alcaldes i les alcaldesses hauríem de ser més gremials per dir-nos més sovint com de bé fem les coses 

Alcalde del Poal Rafel Panadés rep el reconeixement ©Alcaldes.ua
Alcalde del Poal Rafel Panadés rep el reconeixement ©Alcaldes.ue

La jornada ha servit per agrair la feina d’alcaldes i alcaldesses en una legislatura “molt complexa” i presidida per la “irrupció per sorpresa de la COVID, el març de 2020; un esdeveniment sense precedents”.

El regidor de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí va destacar la capacitat d’adaptació dels alcaldes i les alcaldesses que al capdavant dels  “Ajuntaments vam donar la talla”. Martí afegia, que “els municipis hem d’exigir més, perquè el país serà gran si el municipalisme creix”.