L'Ajuntament de Mollerussa concentra les meses electorals al Pavelló Firal

Segons explicava l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona "el lloc té les característiques per ser un refugi climàtic i passar la jornada de la manera més confortable possible", el primer edil afegia que no descarta ubicar les meses en aquest recinte en pròxims comicis si el calendari d'activitats locals ho permet
Meses a Mollerussa ©AlbaMor
photo_camera Meses a Mollerussa ©AlbaMor

L'Ajuntament de Mollerussa va decidir traslladar les onze meses electorals al Pavelló Pla d'Urgell amb la voluntat de  "millorar les condicions" de les persones que participen en l'operatiu electoral davant la calor. 

Segons explicava l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona "el lloc té les característiques per ser un refugi climàtic i passar la jornada de la manera més confortable possible", el primer edil afegia que no descarta ubicar les meses en aquest recinte en pròxims comicis si el calendari d'activitats locals ho permet.

Meses a Mollerussa ©AlbaMor
Meses a Mollerussa ©AlbaMor

Solsona afegia que no és la primera vegada que el Pavelló Firal esdevé un col·legi electoral, durant la pandèmia, el recinte firal va ser la seu de la jornada electoral de les autonòmiques del 14-F.

Concentrar-ho tot en un únic espai permet optimitzar els recursos i facilitar l'organització

La jornada electoral a Mollerussa s'ha desenvolupat amb normalitat i amb força moviment de votants durant les primeres hores d'obertura de la seu. Mentre que uns ja portaven el vot decidit de casa, d'altres han estat indecisos fins al moment d'agafar la papereta.