L'alcalde en funcions d'Alcarràs, Jordi Janés renuncia a l'acta de regidor de Junts per Alcarràs

Janés ha manifestat que abandona la política per dedicar-se a l'activitat privada personal, encara que “seguirà al costat del grup, amb l’esperança posada en poder arribar a un acord que permeti a Junts seguir a l’equip de govern
Jordi Janés alcalde en fucions d'Alcarràs ©Junts
photo_camera Jordi Janés alcalde en fucions d'Alcarràs ©Junts

L'alcalde en funcions de l'Ajuntament d'Alcarràs, Jordi Janés ha anunciat aquest dissabte que renuncia a l'acta de regidor del grup Junts per Alcarràs i trasllada el lideratge a Gerard Companys.

Els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig van relegar a tercera força el grup Junts per Alcarràs amb tres regidors, superats pels 4 edils d'ERC i els cinc regidors del PSC. Va quedar per sota de Junts la CUP amb un regidor.

La llista de Junts per Alcarràs ©Junts
La llista de Junts per Alcarràs ©Junts

Amb aquests resultats, 'decebedors' l'alcalde en funcions considera que cal “assumir aquesta responsabilitat i fer un pas al costat”; així i tot, ha volgut mostrar “un profund agraïment a totes les alcarrassines i els alcarrassins, a la gent de Junts per Alcarràs, familiars i amics que durant aquests vuit anys de vinculació al consistori, m’han donat la confiança i m’han fet costat”.

El lideratge del grup l’assumirà Gerard Companys, mentre que l’acta de Janés la recollirà el regidor Agustí Camarasa. Ambdós regidors juntament amb la primera tinent d’alcalde en funcions, Ester Ibars, conformaran el grup de Junts per Alcarràs.

Agustí Camarasa Junts per Alcarràs ©Junts
Agustí Camarasa Junts per Alcarràs ©Junts

Janés ha manifestat que abandona la política per dedicar-se a l'activitat privada personal, encara que “seguirà al costat del grup, amb l’esperança posada en poder arribar a un acord que permeti a Junts seguir a l’equip de govern per continuar fent realitat els projectes que tenim per al poble, i per continuar donant qualitat de vida als nostres veïns i veïnes”, ha dit. Així mateix, ha explicat que “fa molts anys que soc un militant de partit, i continuaré defensant el meu poble i el meu país amb el partit”.