El PP de Mollerussa es decanta per la reducció dels impostos i el sou dels regidors

Joan Simeón també té com a prioritat en el seu programa el pagament de les indemnitzacions als propietaris de l’antic Grup Sant Isidori i un pla integral de rehabilitació d'espai públic

El candidat popular Joan Simeón, al centre, amb Alejandro Fernández i Miquel Á. Balao ©JordiBonilla
photo_camera El candidat popular Joan Simeón, al centre, amb Alejandro Fernández i Miquel Á. Balao ©JordiBonilla

El Partit Popular de Mollerussa ha comptat en les últimes tres legislatures amb un regidor a l’ajuntament, Joan Simeón, que es presenta a l’alcaldia per quarta vegada. La gran aposta de la seva candidatura en aquesta ocasió és reduir els impostos a la ciutadania. D’aquesta manera, proposa baixar un 10% l’IBI, un 25% les plusvàlues i un 50% els permisos d’obres. El cap de llista dels populars creu que “els regidors han de donar exemple” i, en aquest sentit, també promet reduir el salari dels edils un 10%.

Simeón també planteja un pla integral de rehabilitació de carrers i jardins per aconseguir “una Mollerussa més neta”

El candidat popular Joan Simeón en l'acte de presentació del seu programa ©JordiBonilla
El candidat popular Joan Simeón en l'acte de presentació del seu programa ©JordiBonilla

La situació dels propietaris del Grup Sant Isidori, acabat d’enderrocar fa menys d’un any, també preocupa als populars i, en aquest sentit, volen fer front al pagament de les indemnitzacions de manera immediata en cas de sortir escollits. Pel que fa a l’educació, es decanten per sol·licitar nous cursos de cicles formatius en àmbit judicial i sanitari per convertir Mollerussa en “una capital d’estudis”, tal com va dir el número 2 de la llista Miquel Ángel Balao.

El programa del PP es va presentar ahir al vespre al teatre L’Amistat en un acte encapçalat pel president del PP català, Alejandro Fernández. Fernández va donar suport a Joan Simeón i va demanar-ne el vot en unes eleccions on “es voten les persones i no les sigles”, digué.