Resultat eleccions municipals 2023 a les poblacions del Pla d'Urgell

Tal com ha passat en les altres comarques de Ponent l'índex de participació ciutadana ha experimentat un descens, encara que al Pla d'Urgell no ha estat tan notable com en altres comarques
f0c1e4fe-5ae5-45e6-8ea6-42c61b65fe76
photo_camera Una de les messes electorals dels comicis del 2023 de Mollerussa © Comarques de Ponent

Barbens - Junts per Barbens (vinculat a ERC), i l'única formació que s'ha presentat als comicis d'enguany, estarà al comandament de l'Ajuntament del municipi durant els pròxims 4 anys. Andreu Maria (Andreu) Benet Castillo en serà l'alcalde (84,29%).

Bell-lloc d'Urgell - Bell-lloc Es Mou (vinculat a ERC) governarà el municipi els pròxims 4 anys amb majoria absoluta, i estarà encapçalat per Carles Palau i Boté (49,02%).

Bellvís - El consistori estarà format amb majoria absoluta per Transparència i Progrés per Bellvís i els Arcs (vinculat a ERC), i tindrà a Sílvia Escalé Farrera al capdavant (52,64%).

Castellnou de Seana - Nou Castellnou (vinculat a Junts) estarà al capdavant del municipi durant el pròxim mandat, amb una majoria absoluta. Andreu Balagué Tiell en serà l'alcalde (62,63%).

Fondarella - Som Fondarella assoleix la majoria absoluta amb Xavier Acosta Garcia al capdavant, i governarà el municipi durant els pròxims quatre anys (59,54%).

Golmés - Ara i Sempre Golmés (vinculat a ERC) formarà el nou consistori amb una majoria absoluta i amb Jordi Calvís i Torrelles al capdavant. (59,18%).

Ivars d'Urgell - Endavant (vinculat a ERC) governarà el municipi amb majoria absoluta i amb Joan Carles Sánchez i Rico al capdavant (68,56%).

Linyola - Durant el pròxim mandat el consistori estarà governat per Junts amb una majoria absoluta. Xavier Alís i Moliné en serà l'alcalde (51,26%).

Miralcamp - Miralcamp Primer (vinculat a Junts) obté la majoria absoluta i governarà el municipi durant els pròxims quatre anys. Melcior Claramunt Farran en serà l'alcalde (67,9%).

El Palau d'Anglesola - Francesc Balcells i Teixidó continua al capdavant del municipi liderant el partit d'Ara El Palau d'Anglesola (vinculat a ERC), que ha aconseguit majoria absoluta a les eleccions d'enguany (69,4%).

El Poal - El Poal Avança (vinculat a ERC) governarà durant el pròxim mandat amb una majoria absoluta. Estela Lleonart i Carrillo en serà l'alcaldessa (78,71%).

Sidamon - Maria Dolors Tella Albareda serà l'alcaldessa del municipi encapçalant el partit de Junts, que ha assolit una majoria absoluta als comicis d'enguany (85,22%).

Torregrossa - Esquerra Republicana de Catalunya continua al capdavant del municipi amb una majoria absoluta. Maribel Zamora i Urrea en serà l'alcaldessa (47,87%).

Vilanova de Bellpuig - Endavant Vilanova, l'única formació que s'ha presentat als comicis d'enguany, governarà el municipi durant el pròxim mandat amb Maria Dolors Pascual Miquel al capdavant (85,01%).

Vila-sana - Tots som Vila-Sana (vinculat a Junts) guanya les eleccions d'enguany amb majoria absoluta. Jaume Caballé Maso en serà l'alcalde (59,37%).