El soterrament de les vies i l’estació del tren, la gran aposta de Junts a Mollerussa

Una nova escola d’adults i un centre museístic a Cal Castelló són altres de les propostes de la llista que encapçala el professor de secundària Raül Aguilar

Raül Aguilar de Junts per Catalunya, amb l'exconseller Jaume Giró ©JordiBonilla
photo_camera Raül Aguilar de Junts per Catalunya, amb l'exconseller Jaume Giró ©JordiBonilla

Després del trencament de l’espai postconvergent, Junts per Catalunya presenta a Mollerussa una llista amb perfils diversos encapçalada pel professor de La Salle Raül Aguilar, que ha volgut deixar clar que són un equip “que no té res a veure amb l’Ajuntament actual”. La formació ha presentat el seu programa electoral aquest dimecres al Teatre l’Amistat en un acte presidit per l’exconseller d’Economia Jaume Giró.

La principal mesura que porta Junts al seu programa és el soterrament de l’estació i les vies del tren, una proposta segons la qual, diuen, aconseguirien evitar la divisió de la ciutat. En la línia dels grans projectes, també preveuen la rehabilitació de Cal Castelló com a centre museístic municipal.

L’educació i el turisme són dos dels principals eixos sobre els quals Junts vol treballar a Mollerussa.

Pel que fa a l’educació, des de Junts es decanten per impulsar una nova escola d’adults en un nou equipament que també inclogui un centre d’expressió artística. Fer créixer el turisme comarcal també és un dels objectius programàtics, que durant l’acte va presentar la número 2 i actual regidora de Turisme, Rosalia Carnicé. En aquesta línia, proposen crear una nova oficina de turisme comarcal i generar una xarxa de rutes turístiques.