Feijóo apel·la al "seny català” des de la Cooperativa d’Ivars

El dirigent del PP visita les instal·lacions de la granja de la cooperativa amb la cap de llista popular per Lleida, Montse Berenguer

Nuñez Feijóo a la granja de la Cooperativa d'Ivars ©JordiBonilla
photo_camera Nuñez Feijóo a la granja de la Cooperativa d'Ivars ©JordiBonilla

El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha visitat aquest dijous la granja de la Cooperativa d’Ivars, acompanyat de la candidata per Lleida al Parlament, Montse Berenguer. El dirigent ha aprofitat la visita per mostrar el seu suport a Berenguer i reivindicar que "hem de tornar al seny català com a marxant de Catalunya als pobles d'Espanya".

Durant la trobada, Feijóo ha pogut veure els vedells de l'explotació ramadera

Feijóo durant la visita a la granja d'Ivars d'Urgell ©JordiBonilla
Feijóo durant la visita a la granja d'Ivars d'Urgell ©JordiBonilla

“El principal problema de Catalunya no és el Procés, sinó la sequera”, ha assegurat el president dels populars. Sobre el sistema educatiu català, Feijóo també n'ha fet referència i ha estat taxatiu assegurant que és "un dels grans fracassos del nacionalisme".

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, ha reivindicat l'equilibri territorial en "una societat que concentra tots els serveis a les ciutats i que cal corregir".

La comitiva dels populars a la Cooperativa d’Ivars també ha comptat amb l'eurodiputada Dolors Montserrat, el regidor de la Paeria, Xavi Palau, i el diputat provincial i regidor de Mollerussa, Joan Simeon. A banda d'aquesta finca, els populars també han visitat la Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell.