Adrià Montoro i Pol Mirassó, Abdelmajid Ghaiati, Joan Tàsies i Toni López de La Salle Mollerussa guanyen Impuls FP

Adrià Montoro presentava ADRIMED una empresa que es dedica a la fabricació d’estructures intel·ligents que serveixen per transportar els aparells d'electromedicina que necessita una ambulància de Suport Vital Avançat
El representant del centre La Saller de Mollerussa ©LaSalle
photo_camera El representant del centre La Saller de Mollerussa ©LaSalle

El passat divendres, l’IES TorreVicens de Lleida, acollia el lliurament territorial dels Premis Impuls FP que guardonaven dos projectes del centre La Salle de Mollerussa; Adrià Montoro aconseguia el primer lloc en la categoria de CFGM d’emprenedoria i Mirassó, Abdelmajid Ghaiati, Joan Tàsies i Toni López, situaven el seu projecte en la segona posició de la categoria de CFGS d’innovació. Els estudiants van competir amb quaranta-tres treballs finalistes que van presentar centres de Formació Professional de terres lleidatanes.

Millor projecte d'impacte social 

Adrià Montoro e ©LaSalle
Adrià Montoro e ©LaSalle

Adrià Montoro presentava ADRIMED una empresa que es dedica a la fabricació d’estructures intel·ligents que serveixen per transportar els aparells d'electromedicina que necessita una ambulància de Suport Vital Avançat en qualsevol context. 

La proposta de Montoro soluciona els problemes que hi ha per transportar els diferents equips degut al seu pes, volum i quantitat. La iniciativa sorgeix de l’experiència de les pràctiques del mateix alumne del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Emergències Sanitàries, així com de la col·laboració amb responsables del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM). 

Premi al millor prototip

Pol Mirassó, Abdelmajid Ghaiati, Joan Tàsies i Toni López, estudiants de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, desenvolupaven una aplicació mòbil de Menjador Escolar; es tracta d'una eina eficient per als pares, l'escola i l'equip de cuina, amb la qual les famílies poden registrar els seus fills i filles, especificant al·lèrgies i intoleràncies, i garantint així les necessitats nutricionals de cada nen/a. L'eina també permet verificar el menú diari i mensual, fer un seguiment de les assistències i contactar amb el servei de cuina.