Denuncien deficiències en el servei de menjador de l'escola Francesc Arenes de Golmés

Segons l’AFA davant la impossibilitat de resoldre la situació amb l’empresa van demanar el suport a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Golmés que ha col·laborat en la millora del servei

Escola Francesc Arenes de Golmés ©JosepAPérez
photo_camera Escola Francesc Arenes de Golmés ©JosepAPérez

El col·lectiu de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Francesc Arenes de Golmés ha denunciat que el servei de menjador del centre estan desateses des de fa un parell de cursos concretament d’ençà que es va adjudicar el servei a l’empresa Alesa, per part del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, que gestiona el servei als centres educatius de la comarca.

Segons els membres del col·lectiu familiar, s’ha informat reiteradament de les deficiències del servei a l’ens comarcal, però no han fet cap actuació

Els pares han demanat al Consell Comarcal el traspàs de la gestió del servei, però el termini de la concessió ho permet, segons fons de l’ens. Els pares destaquen que es veuen obligats a utilitzar el servei de menjador davant de la impossibilitat de conciliar la vida familiar i laboral. Per aquest motiu demanen  tenir la seguretat que els escolars estan atesos per professionals qualificats i que tots els productes que se serveixen estan dins dels paràmetres d’una dieta equilibrada.

Segons l’AFA davant la impossibilitat de resoldre la situació amb l’empresa van demanar el suport a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Golmés que ha col·laborat en la millora del servei.

comentaris