L’escola Ramon Farrerons de Bell-lloc assaboreix un nou ‘Tast de Tecnologia’

Els alumnes de cinquè i sisè despertaven la seva creativitat i nodrien les seves preferències musicals de la mà de Lluís Ribalta, que els va introduir en l'entorn de la professió de DJ
Lluís Ribalta va explicar els secrets dels Djs a Bell-lloc ©AjBell-lloc
photo_camera Lluís Ribalta va explicar els secrets dels Djs a Bell-lloc ©AjBell-lloc

I ja en van quatre, les jornades que les regidories de Noves Tecnologies i Ensenyament de l’Ajuntament de Bell-lloc organitzen la Jornada de Transformació Digital a l’escola.

Cúpula Gustum Bell-lloc d'Urgell ©AJBell-lloc
Cúpula Gustum Bell-lloc d'Urgell ©AJBell-lloc

El passat dijous els alumnes de i 3, i 4 i 5 participaven per primer cop en la jornada, i els escolars de primer i segon visitarem la cúpula Gustum instal·lada al pavelló poliesportiu durant el matí, gràcies a l’Associació Leader de Ponent. Els alumnes de tercer i quart van visitar la implantació del “Projecte Lü” en el pavelló poliesportiu d’Alpicat.

Els alumnes de cinquè i sisè despertaven la seva creativitat i nodrien les seves preferències musicals de la mà de Lluís Ribalta, que els va introduir en l'entorn de la professió de DJ. Els aparells, la selecció musical i els ritmes i estils musicals van ser alguns dels temes que va exposar Ribalta.

Amb aquesta iniciativa es vol donar continuïtat projecte de transformació digital al municipi i amb la voluntat d’integrar les noves tecnologies en l’educació dels nens i nenes de Bell-lloc d’Urgell

Visita dels escolars de Bell-lloc al projecte Lü d'Alpicat ©AjBell-lloc
Visita dels escolars de Bell-lloc al projecte Lü d'Alpicat ©AjBell-lloc

Les activitats estaven adreçades exclusivament als alumnes i professors del centre educatiu; un cop finalitzada aquesta, es van publicar imatges i vídeos dels diferents tallers al canal de vídeo de l’Ajuntament i al blog de l’escola.