L’Ajuntament de Mollerussa ret homenatge a Montse Serret, que ha sigut directora de l’escola Mestre Ignasi Peraire

En representació de tota la corporació, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, li ha lliurat una placa en reconeixement de la tasca que ha dut a terme al capdavant d’aquesta escola i ha destacat la seva contribució en la millora de la comunitat educativa de la ciutat

Homenatge  a la mestra Montse Serret ©AjMollerussa
photo_camera Homenatge a la mestra Montse Serret ©AjMollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa va retre homenatge a la mestra Montse Serret per la seva jubilació, després de set anys al capdavant de l’escola Mestre Ignasi Peraire

L’acte va tenir lloc el 27 de juliol, presidit per l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona acompanyat de la regidora de l’àrea d’Educació, Anna Carné, els membres del nou equip directiu del centre i familiars de l’homenatjada.

En representació de tota la corporació, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, li ha lliurat una placa en reconeixement de la tasca que ha dut a terme al capdavant d’aquesta escola i ha destacat la seva contribució en la millora de la comunitat educativa de la ciutat.  

Per la seva part, Montse Serret va agrair el reconeixent a la seva trajectòria i el suport rebut des de l’Ajuntament i ha posat l’accent en l’acompanyament que ha tingut del claustre de professorat per a tirar endavant el projecte de l’escola.   

Comiat Montse Serret ©JosepAPérez
Comiat Montse Serret ©JosepAPérez

El passat 22 de juny l’equip docent i els alumnes del centre van participar en la festa de comiat del curs escolar, una celebració que va tenir com a protagonista a Montse Serret. Els alumnes i els companys de direcció van fer palesa la tasca vocacional de qui va gestionar l’escola els darrers set anys, passat el relleu a la que era cap d’estudis Mariona Vallés.

Els escolars es van acomiadar de la directora amb una ballada de sardanes, la gran passió i afició de Montse Serret.