El fotoperiodista Josep Anton Pérez participa en les Jornades Culturals

Els alumnes han enregistrat vídeos i han redactat notícies en la plataforma del diari
Jornades Culturals a l'escola Minyons Minyons d'Urgell  ©MagdaJové
photo_camera Jornades Culturals a l'escola Minyons d'Urgell ©MagdaJové

Els alumnes de cicle infantil i inicial han participat aquest matí en una de les activitats organitzades en el marc de les Jornades Culturals de l'escola Minyons d'Urgell del municipi de Fondarella, un taller que ha impartit el fotoperiodista Josep Anton Pérez, director del grup editorial Comarques de Ponent.

Josep Anton Pérez a l'escola Minyons Minyons d'Urgell  ©MagdaJové
Josep Anton Pérez a l'escola Minyons d'Urgell ©MagdaJové

Pérez ha compartit els coneixements de la seva trajectòria professional, explicant com s'elaboren les notícies, i quines són les eines que utilitzen els periodistes. Els alumnes han enregistrat vídeos i han redactat notícies en la plataforma del diari.

Els escolars d'aquest nivell han treballat durant l'any l'entorn de la televisió, els perfils de professionals que hi treballen, les eines que utilitzen i la manera d'elaborar un informatiu. Durant el taller Josep Anton Pérez ha mostrat als nens i nenes l'evolució de les càmeres amb aparells de la seva col·lecció personal, des dels 8 mm, el format de cinta de vídeo fins a arribar al digital i els aparells mòbils.

Jornades Culturals a l'escola Minyons Minyons d'Urgell  ©MagdaJové
Jornades Culturals a l'escola Minyons d'Urgell ©MagdaJové

El fotoperiodista mollerussenc dura a terme un nou taller el dia 17 de maig amb els alumnes del cicle mitjà i superior, per tractar l'evolució de la fotografia, i el tractament i edició del format digital. Aquest grup d'escolars han treballat durant el curs l'entorn de la ràdio participant en tallers als estudis de ràdio Ponent.