Segona edició del programa 'Emprenedoria Rural a Ponent'

El programa permetrà seleccionar 4 projectes de terres lleidatanes que obtindran un recolzament econòmic de 1.000 euros, una xifra amb la qual hauran d'executar el servei que sol·licitin d’acord a les seves necessitats
Terra d’Oportunitats’ Acció Social de CaixaBank
photo_camera Terra d’Oportunitats’ Acció Social de CaixaBank

Amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria en l'entorn rural L’Associació Leader de Ponent i Caixabank impulsen per segon anys consecutiu un projecte que té la voluntat de recolzar iniciatives emprenedores que permetin afavorir la creació de llocs de treball, la fixació de la població en terres lleidatanes i potenciar el talen de Ponent.

El programa permetrà seleccionar 4 projectes de terres lleidatanes que obtindran un suport econòmic de 1.000 euros, una xifra amb la qual hauran d'executar el servei que sol·licitin d'acord amb les seves necessitats.
El servei serà escollit per l’empresa o persona física d’acord amb les exigències de l'activitat que volen dur a terme, dins dels següents àmbits:

  • Espai web i presència a Internet
  • Gestió de les xarxes socials
  • Comunicació i màrqueting
  • Creació de marca corporativa
  • Assessorament econòmic

Se’n valoraran d’altres en el cas que l’empresa ho sol·liciti i ho justifiqui adequadament. A més, aquests quatre projectes s’incorporaran durant sis mesos a la Incubadora Rural, un programa de formació i acompanyament impulsat per Caixabank amb col·laboració de Rural Talent.

El termini de presentació de sol·licituds s’inicia el dia 12 de juliol de 2023 i finalitza el 31 d’agost de 2023, a les 23:59 hores

'Emprenedoria Rural a Ponent' ©LeaderPonent
'Emprenedoria Rural a Ponent' ©LeaderPonent

Els projectes poden ser presentats per persones físiques, associacions sense ànim de lucre, cooperatives agràries o empreses. No s’hi poden acollir els projectes presentats en la primera edició.

Tota la informació relacionada amb el procediment, requisits, terminis, criteris de valoració, etc., del Programa d’Emprenedoria Rural a Ponent es pot consultar a la pàgina web de l’Associació o bé clicant directament en aquest enllaç.

“Programa d’Emprenedoria Rural a Ponent” es desplega en el marc del projecte ‘Terra d’Oportunitats’ d’Acció Social de CaixaBank, a través de la col·laboració amb els Grups d’Acció Local.