Arbeca organitza un vermut entre ametllers florits

L’esdeveniment se celebra a partir de les 11 del matí en una finca d’ametllers de conreu tradicional a 1 km de la vila d’Arbeca en direcció a la Floresta, s’hi pot accedir caminant des de la vila o amb vehicles particulars que disposaran d’una zona d’aparcament
Web- Ametllers Florits a les Garrigues Arbeca ©Comarques
photo_camera Web- Ametllers Florits a les Garrigues Arbeca ©Comarques

L’Ajuntament d’Arbeca ha organitzat un “vermut entre ametllers florits” amb l’objectiu d’oferir una experiència en l’entorn rural i la seva gent gaudint de l’espectacle natural i excepcional de la floració dels ametllers. Una convocatòria que se celebrarà el dia 3 de març, i que anirà acompanyada d’un vermut amb un tast de productes elaborats per comerços i productors locals.

CARTELL AMETLLERS FLORITS
CARTELL AMETLLERS FLORITS

Els assistents podran tastar i adquirir tapes, vins, licors i begudes 14 establiments d’Arbeca, una proposta que estarà amenitzada per un DJ local. Al marge de la presència gastronòmica també hi seran presents l’Agrupament Escolta i Guia de la Petjada del Secà i el grup de Diables Calents i Cornuts, que explicaran al públic les seves activitats i objectius socials i culturals, per tal de poder obtenir suport econòmic del públic assistent.

L’esdeveniment se celebra a partir de les 11 del matí en una finca d’ametllers de conreu tradicional a 1 km de la vila d’Arbeca en direcció a la Floresta, s’hi pot accedir caminant des de la vila o amb vehicles particulars que disposaran d’una zona d’aparcament.