Les Borges Blanques i Mollerussa, seus dels campionats ACELL de bàdminton, floorball i tennis taula

Un total de 215 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot Catalunya ompliran aquest diumenge els recintes esportius de les dues capitals amb Acudam, Associació Alba, Aspros i l’Estel com a representants lleidatans

Presentació dels Campionats ACELL a les Borges Blanques i Mollerussa ©DiputaciódeLleida
photo_camera Presentació dels Campionats ACELL a les Borges Blanques i Mollerussa ©DiputaciódeLleida

L’esport inclusiu tornarà a citar-se aquest diumenge 17 de setembre a Les Borges Blanques i Mollerussa amb els Campionats de Catalunya ACELL de bàdminton, floorball i tennis taula. El pavelló Francesc Macià i el Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges i el poliesportiu 11 de setembre de Mollerussa seran els equipaments que acolliran les diferents competicions.

Un total de 215 esportistes d’arreu de Catalunya en formaran part; 31 en bàdminton, 65 a florball i 117 en tennis taula, unes xifres que recuperen el volum prepandèmic de participació. Acudam, Associació Alba, Aspros i l’Estel seran les entitats representants de les comarques lleidatanes, malgrat que cap d’elles participarà de la prova de florball.

El coordinador d’ACELL, Guillem Solé, va explicar que els equips lleidatans esperen presentar equips de florball en un futur

Durant la presentació dels campionats, el regidor d’Esports de les Borges Blanques, Xavier Bueno, va posar en relleu la col·laboració amb el CTT Borges per obrir el municipi “a tots els participants i visitants”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde de Mollerussa, Joel Bastons, va subratllar la importància d’entitats com Acudam “de la qual ens sentim molt orgullosos i que col·laboren en la promoció de l’esport base en els clubs de la ciutat”.

La Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-ACELL impulsa l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual amb competicions arreu de Catalunya. En formen part 116 entitats amb més de 3.800 llicències esportives.