Les Borges Blanques presenta el seu Pla de Mobilitat Urbana

L’estudi s’ha dut a terme després d’una fase de recollida d’informació, enquestes a usuaris de la via pública i el transport públic i treball de camp per part de l’empresa redactora

Presentació del Pla de Mobilitat de les Borges Blanques ©AjuntamentdeLesBorgesBlanques
photo_camera Presentació del Pla de Mobilitat de les Borges Blanques ©AjuntamentdeLesBorgesBlanques

La Sala Maria Lois de les Borges Blanques va acollir el passat dimarts 19 de setembre la presentació del Pla de Mobilitat Urbana. Aquest ha estat encarregat per l’Ajuntament del municipi a la consultoria mediambiental Ecostudi.

L’objectiu del pla és fer una diagnosi de la mobilitat de la localitat amb la voluntat de proposar mesures correctores i establir un seguit d’actuacions a mig termini. El treball ha estat fet amb la participació de veïns, associacions de comerciants, policia local, representants escolars i entitats borgenques.

La primera fase ha estat la recollida d’informació mitjançant enquestes, a la qual s’ha sumat l’anàlisi dels aforaments i les zones d’atracció de la bicicleta. Ara, el següent pas serà extreure les conclusions i proposar un programa d’actuacions viables durant els sis anys de període de vigència del pla.