La plaça U d'Octubre mostra el dinamisme comercial de les Borges Blanques

El mercat de la Ganga organitzat per l’Associació de Comerciants del municipi, va fer possible que els visitants complementessin l'estada a la capital de les Garrigues amb la possibilitat de gaudir d'ofertes i descomptes, reforçant el suport al comerç local

Fira Motor Borges ©Elena Ibañez
photo_camera Fira Motor Borges ©Elena Ibañez

Les Borges Blanques va mostrar aquest cap de setmana el dinamisme de la ciutat reunit una representació del comerç local i del sector automobilístic a la plaça  U d'Octubre reunint els certàmens Borges Motors, i el mercat de la Ganga una iniciativa que van agrair tant els expositors com visitants.

Fira Motor Borges ©Elena Ibañez
Fira Motor Borges ©Elena Ibañez

Després de sis anys, la mostra automobilística deixava els jardins del Terrall amb la voluntat de millorar la funcionalitat de la mostra en la qual van participar les firmes Autoreparació Borges, Nexcar, Ibsauto i Auto-Tractor Fabregat. 

En l'edició d'enguany es va reservar un espai exclusiu per a la compravenda de motos d'ocasió al carrer Carme i carrer Nou, operacions que van poder dur a terme els mateixos propietaris  i concessionaris dels vehicles de dues rodes.

Fira Motor Borges ©Elena Ibañez
Fira Motor Borges ©Elena Ibañez

La coincidència de la matinal del dissabte, amb el mercat de la Ganga organitzat per l’Associació de Comerciants del municipi, va fer possible que els visitants complementessin l'estada a la capital de les Garrigues amb la possibilitat de gaudir d'ofertes i descomptes, reforçant el suport al comerç local.

L'organització va obsequiar bosses  als compradors amb lemes impresos en favor del comerç de proximitat, promocionant així la sostenibilitat i la comunitat local.