Camp de treball per a joves de les Borges Blanques i la comarca de les Garrigues

Les propostes inclouran tallers de treballs manuals, jocs lúdics, tasques de manteniment i millora dels espais públics del municipi, excursions i visites
El camp de treball per a joves de les Borges Blanques ©JosepAPérez
photo_camera El camp de treball per a joves de les Borges Blanques ©JosepAPérez

L'Ajuntament de les Borges i l'Oficina Joves de les Garrigues han convocat una nova edició del camp de treball d'estiu, una iniciativa dirigida a joves de la capital i la comarca que tinguin intenció de dedicar un període de les seves vacances als treballs comunitaris i a la convivència en el lleure. El Camp de treball tindrà lloc del 3 al 21 de juny i es podrà fer la inscripció per setmanes, en l'horari de 9,00 a 13.00 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 9 de juny en l'Oficina Jove de Les Borges Blanques o mitjançant el telèfon 973 143 447. També poden contactar amb l’organització del projecte a través de l'adreça de correu electrònic [email protected].

El cartell dels camps de treball d'estiu a les Borges
El cartell dels camps de treball d'estiu a les Borges

El programa del camp de treball garriguenc combinarà activitats per tal que els joves puguin gaudir de l'estiu d'una manera divertida i participativa. Les propostes inclouran tallers de treballs manuals, jocs lúdics, tasques de manteniment i millora dels espais públics del municipi, excursions i visites. A través d'aquestes experiències, les persones participants adquiriran coneixements que els acompanyaran en el seu desenvolupament personal.