El carrer Apere del Cogul, el millor guarnit en la setena edició del Concurs ‘Les Garrigues en flor’

En la categoria dels Ajuntaments, el premi a la millor ornamentació d’un espai públic l’aconseguien els municipis de Vinaixa i la Floresta. Ambdós pobles rebran com a premi l’organització d’una jornada tècnica sobre paisatge urbà i ornamentació i decoració de carrers
Lliurament premis Garrigues en flor, al Cogul ©CCGarrigues
photo_camera Lliurament premis Garrigues en flor, al Cogul ©CCGarrigues

El Consell Comarcal de Les Garrigues com a alternativa a la greu situació conseqüència de la sequera, va considerar adien que la setena edició del Concurs Garrigues en flor, evolucionés a Garrigues Guarnides. La voluntat de l’ens comarcal ha sigut la de fomentar la decoració alternativa a la planta i la flor natural.

 La campanya, que es va dur a terme del 20 de maig al 4 de juny va cloure el 28 de juliol amb el lliurament dels premis als guanyadors de les diferents categories.

Les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues
Les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues

Els veïns del carrer Apere del Cogul va ser els més treballadors per aconseguir el millor guarniment de les Garrigues, en la mateixa categoria de carrers el jurat va considerar atorgar un accècit a La Roca “El Bernat”, que es troba al carrer Unió de l’Alvi.

En la categoria dels Ajuntaments, el premi a la millor ornamentació d’un espai públic l’aconseguien els municipis de Vinaixa i la Floresta. Ambdós pobles rebran com a premi l’organització d’una jornada tècnica sobre paisatge urbà i ornamentació i decoració de carrers.

Les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues
Les Garrigues Guarnides ©CCGarrigues

Pel que fa als premis individuals la veïna del Soleràs, Mercè Rius va aconseguir el primer premi per la instal·lació al carrer Major, 79 del municipi garriguenc, anomenada El Desig més Dolç. Un segon premi en aquesta categoria per la veïna de l’Albi, Pilar Cunillera autora de la instal·lació Can Fermín de l’Avinguda Catalunya d’aquest poble de les Garrigues.

El jurat de la convocatòria va considerar com a millor casa decorada la de la família de l’Adelaida Tost Guiu del municipi dels Torns.