Castelldans ret homenatge als octogenaris i octogenàries de la localitat

Redacció | Foto: Ajuntament de Castelldans

Un total de 28 persones que han fet 80 anys els darrers 5 anys, han participat en l'homenatge que l’Ajuntament els ha ofert a la Sala Josep Farré de Castelldans, acompanyats dels seus familiars i amics. Cada homenatjat ha rebut una figura en fusta amb el dibuix de les arcades representatives de la població, amb una placa commemorativa. L’últim any que s’havia pogut celebrar aquest acte havia estat el 2017.

Els parlaments han anat a càrrec de l’alcalde de la localitat, el Sr. Conrad Llovera; el president del Consell Comarcal, el Sr. Jaume Setó i el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, el Sr. Jordi Latorre.

La vetllada ha conclòs amb un berenar i el concert del grup d’havaneres de Castelldans, ‘Serra Fosca’.

Per altra banda, aquest cap de setmana del 25 al 26, Castelldans té previst tot un seguit de variades activitats:

  • 3a rural Cycling, organitzada pel CECastelldans, que es repartirà en dues jornades: dissabte tindrà lloc una cursa llarga de gravel, de 115 km i amb un desnivell de 1.600 metres i diumenge una marxa cicloturista amb tres recorreguts de 150 km i un desnivell de 2.400 metres; un de 110 km i un desnivell de 1.600 metres, i un de més curt, de 100 km i un desnivell de 1.200 metres. També estan previstes diverses xerrades i ponències al voltant del món del gravel.
  • Xocolatada solidària per a la recerca del càncer infantil, a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, dissabte 25, a partir de les 5 h de la tarda, al pavelló polivalent de la localitat.
  • Caminada cultural de 9 km entre ametllers florits, organitzada per l’Ajuntament conjuntament amb el Consell Esportiu de les Garrigues i el Centre d’Estudis de les Garrigues, el diumenge 26 de març a les 9 h del matí.
  • Vermut popular entre ametllers florits, amb productors locals i de la comarca, a partir de les 12 h del matí de diumenge.