Cervià de les Garrigues acull la primera Festa del Paisatge Garriguenc

El camí dels Set Sentits serà el protagonista d'una jornada que vol posar en relleu l'espai que envolta el municipi i que configura l'entorn visual de la comarca

La ruta dels Set Sentits de Cervià de les Garrigues ©JosepAPérez
photo_camera La ruta dels Set Sentits de Cervià de les Garrigues ©JosepAPérez

Els camps d’oliveres garriguencs i les escultures del camí dels Set Sentits seran les protagonistes de la primera Festa del Paisatge Garriguenc. El municipi de Cervià de les Garrigues acollirà el 9 de setembre una jornada que vol reivindicar el territori i donar-lo a conèixer.

El tret de sortida serà a dos quarts de nou del matí amb la trobada davant de la Cooperativa Camp de Cervià per tal de dirigir-se a la ruta del camí dels Set Sentits. Aquest recorregut és un passeig per diferents espais de les Garrigues a través de les escultures de Marta Pruna.

La resta de la festa tindrà lloc durant tot el dia a la placeta i la sala polivalent de Cervià i comptarà amb un espai de paradetes, l’exposició “Tota pedra fa paret”, una taula rodona amb l’associació de veïns La Llena i un dinar de germanor. El punt final de la jornada el posarà el concert-recital a càrrec de diferents artistes garriguencs a les sis de la tarda a la plaça Major.