Detenen dos homes que volien robar en un magatzem precintat policialment a Juneda

Redacció | Foto: Arxiu Comarques de Ponent

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts dos homes, de 31 i 40 anys, per un robatori amb força en grau de temptativa.

El passat dimarts, 28 de febrer, els mossos van realitzar un operatiu per desarticular una organització criminal dedicada al cultiu i tràfic de marihuana en diferents poblacions del pla de Lleida. Algunes de les naus van quedar precintades policialment, ja que encara hi quedava material de la infraestructura associada, a disposició de l'autoritat judicial.

Les patrulles del territori van controlant aquests llocs i, aquest dimarts a la nit, un agent fora de servei va detectar a Torregrossa un vehicle aturat davant una de les naus i dos homes que semblava volien forçar l'entrada.

En veure’s sorpreses, aquestes persones van marxar del lloc amb el vehicle, però poc després van ser interceptats a la N-240, prop del municipi de Juneda. Els agents els van identificar i van trobar que duien diferents passaports d’altres persones i les claus d'una furgoneta. En revisar els accessos de la nau precintada van observar marques de forçament a la porta i van veure que al costat hi havia estacionada una furgoneta de grans dimensions que coincidiria amb les claus intervingudes.

Davant els fets, van detenir els dos homes com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. La investigació continua oberta per tal de comprovar la relació dels detinguts amb la investigació oberta inicialment per a l'organització criminal. Els detinguts passaran pròximament a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.