Un detingut i 800 plantes de marihuana intervingudes en una finca de les Garrigues

Un detingut acusat dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric per cultivar marihuana a l'interior d'una finca de Les Garrigues
ea93fbb0-3937-44b1-98f5-937011595df1
photo_camera Pots de marihuana intervinguts ©Policia Nacional

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana amb 800 plantes a l'interior d'una finca de Les Garrigues, segons ha informat el cos policial. La investigació es va iniciar a finals de març, quan els agents van detectar una finca a la qual se li havia modificat l'aspecte exterior amb clars indicis de ser una 'sala de cultiu'. A més, hi havia una forta olor a cànnabis cap a l'exterior i molt soroll procedent de les instal·lacions d'aire condicionat i extractors. També van ser alertats per l'elevat consum elèctric. Per tot plegat, es van fer vigilàncies a la zona i el 25 d'abril es va escorcollar la finca. Els agents van detenir una persona.

Es van intervenir 800 plantes de diferents dimensions, pertinents als ceps de cànnabis d'alt contingut de THC. Es va localitzar també una sala d'assecat on s'estava procedint a la deshidratació de part de la producció de la droga.

En una de les sales, es van trobar diversos pots que contenien una altra remesa de droga seca i congelada, un total de tres quilos i 532 flors de marihuana. Segons els investigadors, aquestes substàncies es farien servir per produir una droga coneguda com a 'Bubble Hash' o 'Water Hash', que genera una substància molt més potent i amb un preu més elevat al mercat.

El detingut està acusat dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Es calcula que aquesta última ascendeix a 32.500 euros. L'arrestat va passar a disposició judicial.