El Consell Comarcal commemora el 25-N amb una campanya de sensibilització, “A les Garrigues cap agressió sense resposta”

Redacció | Foto: Consell Comarcal de les Garrigues

El Consell Comarcal de les Garrigues organitza un seguit d’actes per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Demà divendres, a les 12.00 hores, es llegirà el manifest institucional davant la seu de l’ens comarcal a les Borges Blanques (av. Francesc Macià, 54).

A més, es donarà a conèixer la campanya de sensibilització que l'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal ha elaborat per aquest 25N titulada “A les Garrigues cap agressió sense resposta”, que té com a objectiu confeccionar material de sensibilització i informació que la ciutadania trobarà en els punts liles ubicats en l’oci nocturn. El projecte ha estat finançat per la Diputació de Lleida i el Departament d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat de Catalunya.

I en paral·lel, tècniques del Consell Comarcal i de l'Oficina Jove de les Garrigues visiten aquests dies els centres d’educació secundària de la comarca per fer una dinàmica de sensibilització a l’hora del pati.