Els Mossos aturen una festa il·legal a Cervià de les Garrigues

Els assistents eren les mateixes persones que el passat 15 d'abril estaven celebrant una festa il·legal dins del terme municipal de la Granja d'Escarp
Rave il·legal a Cervià de les Garrigues ©Mossos
photo_camera Rave il·legal a Cervià de les Garrigues ©Mossos

Els Mossos d’Esquadra van aturar aquest dijous la celebració d’una festa il·legal al terme de Cervià de les Garrigues, en una zona de difícil accés i amb un alt risc d’incendi, propera a l’ermita de les Besses, dins del terme del municipi de les Garrigues. La Policia catalana va rebre l'alerta per part de persones que van veure un grup de joves que preparaven equips i carpes que podien correspondre a una festa il·legal.

Rave il·legal a Cervià de les Garrigues ©Mossos
Rave il·legal a Cervià de les Garrigues ©Mossos

Els Mossos d'Esquadra van desplaçar al lloc diverses dotacions per comprovar la denúncia i van localitzar un grup de 18 persones, que havien arribat a la zona amb 7 vehicles, entre els quals hi havia diversos camions i autocaravanes. Els agents van comprovar que començaven a descarregar tot el material i preparar la festa amb el muntatge de carpes i altaveus.

Segons explica el cos policial en un comunicat, durant la fase d'identificació es va comprovar que els assistents eren les mateixes persones que el passat 15 d'abril estaven celebrant una festa il·legal dins del terme municipal de la Granja d'Escarp. En aquella ocasió se'ls va desallotjar per l'incendi originat a Mequinensa que va afectar la Granja d'Escarp i Seròs.