Els Mossos d'Esquadra detenen un home a les Borges Blanques per furtar gasoil

Redacció | Foto: Arxiu Comarques de Ponent

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a les Borges Blanques un home, de 42 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Els fets van succeir el passat diumenge a les 3 h de la matinada quan una patrulla de Mossos d'Esquadra, que estava fent patrullatge preventiu per evitar robatoris a les àrees de servei, va detectar un camió mal estacionat i un home vestit de negre que en veure la presència policial va fugir del lloc.

Els agents, davant la possibilitat que s'estigués cometent un il·lícit penal, van inspeccionar la zona i van detectar un camió que tenia forçat el dipòsit de gasoil, d'on sortia una mànega per extreure el combustible, i anava al dipòsit del camió que estava estacionat incorrectament.

Els Mossos d'Esquadra van contactar amb el conductor del camió violentat i aquest va denunciar el furt d'uns 600 litres de gasoil.

Les gestions policials van permetre identificar al presumpte autor del furt, que va ser detingut ahir a la tarda a les Borges Blanques.

El detingut ha passat aquest matí a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.