Els Mossos d'Esquadra eviten un suïcidi en un bloc ocupat de les Borges Blanques

Els agents han impedit aquest dimecres que una dona es llencés al buit des del terrat d'un edifici ocupat al carrer Santiago Rusiñol
Concentració a les Borges Blanques per la delinqüència a un bloc ocupat ©Oriol Bosch
photo_camera Concentració a les Borges Blanques per la delinqüència a un bloc ocupat ©Oriol Bosch

Els Mossos d'Esquadra han evitat aquest dimecres el suïcidi d'una dona que es volia llençar al buit des d'un terrat del bloc ocupat situat al carrer Santiago Rusiñol de les Borges Blanques. Dimarts, la policia va dur a terme un operatiu amb Endesa contra el frau elèctric, detectant 78 punts de llum fraudulents dels 84 revisats.

La tensió ha anat en augment les darreres hores, i la policia està controlant l'immoble. Minuts després de dos quarts d'onze, han rebut l'alerta de l'intent de suïcidi, i agents de l'ARRO, juntament amb altres de seguretat ciutadana, han aconseguit subjectar la dona abans que es llencés.

Al bloc hi ha més de 40 pisos ocupats i des de fa anys hi ha problemes amb alguns inquilins. La situació s'ha agreujat des del gener amb l'arribada d'uns 50 membres, alguns de la mateixa família, que van ser desterrats de Tarragona i acumulen un elevat nombre de fets delictius. El dimecres 22 de maig, hi va haver una concentració de veïns de les Borges Blanques davant de 'la Caixa' per exigir solucions, ja que 50 pisos són propietat d'InmoCaixa, la branca financera de l'entitat bancària.