El Grup d’Esplai Apassomi ha dinamitzat un any més Nadal a les Borges

Pel que fa al Parc de Nadal, les atraccions es van concentrar en els pavellons de l'Oli i Francesc Macià, un programa dirigit a infants entre els 3 i 12 anys, que van poder participar en una gran quantitat d'activitats del 27 de desembre fins al 4 de gener
Parc de Nadal de les Borges Blanques @Elena Ibañez
photo_camera Parc de Nadal de les Borges Blanques @Elena Ibañez

El Grup d’Esplai Apassomi ha sigut un any més l'artífex de la programació nadalenca de les Borges Blanques, des de l'entitat s'ha impulsat el Parc de Nadal i la Gran Cagada del Tió, amb el suport de l'Ajuntament, dues activitats destinades majoritàriament al públic familiar. La quitxalla, i també el veïnat feien cagar el tió monumental que es va instal·lar davant del pavelló de l'Oli el dia 24, una iniciativa que va repartir gran quantitat d'obsequis als participants.

Cagada del Tió a les Borges Blanques ©Elena Ibañez
Cagada del Tió a les Borges Blanques ©Elena Ibañez

Pel que fa al Parc de Nadal, les atraccions es van concentrar en els pavellons de l'Oli i Francesc Macià, un programa dirigit a infants entre els 3 i 12 anys, que van poder participar en inflables, descobrir la biblioteca, posar-se a prova amb la pista americana o jugar amb la varietat de jocs tradicionals, entre altres propostes. El Parc de Nadal va obrir portes el 27 de desembre i tancarà aquest dijous dia 4.