La cooperativa Tres Cadires d'Arbeca reinaugura el seu obrador

Redacció | Foto: Tres Cadires

Dissabte 26 de novembre la cooperativa Tres Cadires reinaugura el seu obrador després d’unes obres pagades en part gràcies a un micromecenatge. Un espai que es professionalitza encara més, guanya capacitat productiva i d’emmagatzematge i aspira a consolidar-se com a referent en producció de licors i vermuts artesans, de qualitat i de proximitat.

Sis anys exactes després d’inaugurar el seu obrador i treure el seu primer producte al mercat, el licor Vi de Nous, Tres Cadires amplia capacitat per tal de poder consolidar la cartera de productes propis (a més del Vi de Nous elaboren el Nyons, un licor d’aranyons o patxaran, el Caràcter, que va ser el primer vermut ecològic de Catalunya i premi Vinari 2022 al millor vermut innovador, i estan a punt de treure al mercat el seu quart producte), i per continuar ampliant el seu catàleg de distribució (compten ja amb dotze referències) i les possibilitats de seguir compartint l’obrador amb altres projectes licorers o agroalimentaris (actualment són 4 projectes usuaris). I per poder continuar creixent com a empresa i creant llocs de feina a una de les comarques, les Garrigues, que més despoblament pateix. I és que si el 2016 eren tres, ara ja són set les persones treballant a la cooperativa.

Aquestes obres han sigut possibles gràcies als 17.826 € recollits de 253 mecenes, a una subvenció Leader i a capital propi de la cooperativa.

La festa de portes obertes tindrà lloc durant el matí-migdia de dissabte 26 de novembre en el marc de la Fira de Santa Caterina d’Arbeca. Les activitats començaran a les 10 h amb la pintada participativa del mural de la façana, seguiran amb la ruta guiada per l’obrador, el brindis de reinauguració amb el nou producte i el vermut musical amb els ritmes calents de TrioKumbia i la degustació de petits maridatges. Tothom hi és convidat.