JocArt disposarà d'un espai expositiu de 31 parades relacionades amb l’artesania i la gastronomia

JocArt disposarà d'un espai expositiu de 31 parades relacionades amb l’artesania i la gastronomia, que estaran ubicades a la plaça del poble, que es compaginarà amb quatre tallers participatius de cuir, joguines, flors seques i cistelles, així com una mostra dels oficis antics de bufador de vidre i de numismàtica
Cartell fira JocArt
photo_camera Cartell fira JocArt

Els jocs populars i l'artesania tornen a convocar al públic a Bovera en el marc de la fira JocArt que tindrà lloc el dia 10 de març. Aquests dimecres es presentava la segona edició del certamen en el decurs d'un acte al qual van assistir l’alcalde de Bovera, Òscar Acero, i els organitzadors de la Fira, Olga Riu i Manel Fernando.

Presentació la fira JocArt de Bovera ©Diputació
Presentació la fira JocArt de Bovera ©Diputació

JocArt disposarà d'un espai expositiu de 31 parades relacionades amb l’artesania i la gastronomia, que estaran ubicades a la plaça del poble, i es compaginarà amb quatre tallers participatius de cuir, joguines, flors seques i cistelles, així com una mostra dels oficis antics de bufador de vidre i de numismàtica, segons explicava Olga Riu.

Com en l'anterior edició, entre els jocs, n’hi haurà de tradicionals, com el de xancles de fusta, les ferradures, els castells de fusta o la xarranca, i un espectacle de malabars. La jornada firal es completarà amb un vermut i dinar populars, un torneig de bitlles, una xocolatada i el sorteig de paneres entre els participants i els visitants que hagin comprat algun producte dels expositors. 

Com en la passada edició s’encunya una moneda, en aquest cas, relacionada amb els jocs tradicionals, elaborada per Manel Fernando, qui recordava que la celebració d’aquesta fira és per apropar la cultura al poble