L’Ajuntament de les Borges Blanques dota la Policia Local d’un nou vehicle més sostenible

Redacció | Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha renovat aquesta setmana un dels vehicles de la Policia Local, amb el qual d’ara endavant el cos policial patrullarà pels carrers de les Garrigues. En concret, s’ha adjudicat un contracte de rènting d’un cotxe tipus Suv de la marca Hyundai, que té la particularitat que és híbrid, amb la qual cosa el consistori borgenc, a través d’aquesta acció, referma el seu compromís amb la disminució de la petjada de carboni al municipi.

Aquesta mateixa setmana han assistit a l’acte d’entrega del vehicle l’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, el Caporal de la Policia Local de les Borges, Alfons López, i representants del concessionari i de l’entitat bancària amb la qual es fa el rènting. El nou vehicle sostenible, que ja s’ha posat en funcionament, tindrà un cost mensual de 189 euros, IVA inclòs, amb la qual cosa el consistori borgenc haurà de desemborsar anualment 1.089 euros, i un total de 52.272 euros, fins a la finalització del contracte.

El contracte, que tindrà una durada de 48 mesos, inclou, a més a més del vehicle, l’equipament policial obligatori format per elements òptics i acústics, com el kit de megafonia i les llums blaves, emissora amb tecnologia GPS, retolació i tintat de vidres, accessoris i equipaments com els senyals de control policial, entre altres. Igualment, el contracte cobreix el manteniment i les reparacions del vehicle, l’assegurança a tot risc, canvis de pneumàtics i vehicles de substitució, entre altres coses.