El president de la Federació Catalana d'Automobilisme inaugurarà la sisena Fira Borges Motor

El dissabte tindrà lloc el Mercat de la Ganga la convocatòria comercial a l'aire lliure que es podrà visitar al voltant de la plaça 1 d’Octubre 
La Fira Borges Motor edició 2022 ©JosepAPèrez
photo_camera La Fira Borges Motor edició 2022 ©JosepAPèrez

El president de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA), Joan Ollé serà l'encarregat d'inaugurar la sisena edició de Fira Borges Motor, el certamen dedicat al vehicles d'ocasió i maquinària agrícola que se celebrarà a la capital de les Garrigues els dies 5 i 7 de maig en el Jardins del Terrall.

Cartell del 6è Borges Motor
Cartell del 6è Borges Motor

Durant els tres dies del certamen, els visitants podran gaudir d'una exposició de vehicles i maquinària agrícola que ocuparà 3.000 metres quadrats. En total, hi haurà un centenar de vehicles d'ocasió a la venda.

La Fira Borges Motor és una oportunitat única per als amants del motor i la maquinària agrícola i és, a més a més, l’única fira del sector automobilístic del nostre país que es duu a terme en un entorn natural a l’aire lliure

Mercat de la Ganga 2021 ©JosepAPèrez
Mercat de la Ganga 2021 ©JosepAPèrez

El Mercat de la Ganga

La Fira coincideix aquest dissabte, 6 de maig, amb el Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi muntaran parades al voltant de la plaça 1 d’Octubre i de les seves botigues. La jornada, a càrrec de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, també permet sortejar 200 euros entre totes les persones que adquireixin algun producte a algun dels 45 comerços que integren l’entitat.